idioma: 

Promoció Obra nova
Cambrils /
Cambrils Halley /
Des de 480.000 €

Habitatges unifamiliars situats en una zona residencial tranquil.la, a 3 minuts de la platja caminant i a 5 minuts de Cambrils en cotxe.
Construïdes amb materials d’alta qualitat i acabats excepcionals.

Cada habitatge consta de una superfície que oscil.la entre els 180 i 189m2 distribuïts en 2 plantes més solàrium privatiu amb una superfície de parcel.la de fins a 345m2.

A la planta baixa hi trobem un ampli saló menjador, amb una moderna cuina equipada, una habitació i un bany. Acces al jardí.

A la planta superior 3 habitacions, totes elles molt lluminoses. La habitació principal amb bany i estança per el vestidor. També disposa de una bany complert, una zona de bugaderia i una terrassa solàrium.

Preu de venda a partir de:

480.000€ + 10% IVA + 1,5 IAJD + Notari i registre

 

Immobles disponibles
Tipología: T1A
Superficie: 186 m²
Habitacions: 4
Banys: 3
Des de: 595000 €
Tipología: T2B
Superficie: 170 m²
Habitacions: 4
Banys: 3
Des de: 480000 €
Tipología: T1A
Superficie: 189 m²
Habitacions: 4
Banys: 3
Des de: 590000 €
Tipología: T1B
Superficie: 189 m²
Habitacions: 4
Banys: 3
Des de: 595000 €
Tipología: T2A
Superficie: 182 m²
Habitacions: 4
Banys: 3
Des de: 490000 €
Tipología: T1A
Superficie: 180 m²
Habitacions: 4
Banys: 3
Des de: 655000 €
Memoria de qualitats

Construïdes amb les últimes tècniques i materials de construcció amb una climatització i ventilació óptima el que garantitza una alta eficiencia energètica durant tot l'any.

Gràcies a la domótica, podrà controlar factors com la iluminació, tancament de persianes, calefacció etc. també podrà fer-ho desde el seu smartphone..

Tots els habitatges tenen una excel.lent il.luminació natural gràcies als seus grans finestrals i al diseny interior pensat per aprofita al màxim la llum natural.

Situació
Vols més informació sobre aquesta promoció? Deixa'ns les teves dades

Vols rebre més informació d’aquest immoble o concertar una visita? Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Responsable: Artur Martí
Finalitat: Recollida i tractament de les vostres dades per atendre les vostres consultes i facilitar-vos informació periòdicament sobre els nostres productes i serveis que poden ser del vostre interès i/o preferència per mitjans electrònics actuals o futurs, sempre que ens autoritzeu a tractament.
Legitimació: Interès legítim del tractament per part del responsable per mantenir la relació /serveis amb clients i/o possibles clients.
Consentiment inequívoc i específic atorgat pel mateix interessat
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica a la +info addicional RGPDUE
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web:arturmartigi.com